Vår ambulerande pizzavagn

Om oss

Idén om ”Den rullande Trattorian” föddes i februari 2021 då Micke & Mattias snubblade över en bok om Napolitanska vedugnar och fastnade i magin runt pizzor från Neapel. Efter många resor till Italien har vi god erfarenhet och smak av hur vi tycker att italiensk mat och specifikt pizza och andra Italienska delikatesser ska smaka. Vi har sedan starten av våra gemensamma Italienupplevelser alltid haft på känn att detta kommer resultera i någon form av verksamhet runt matglädje och det gläder oss enormt att vi nu ger vår passion en ärlig chans.


Vi har under sommaren 2021 kört ett antal event via vårt Instagram- & Facebookkonto och efterfrågan har varit enorm! Vi sålde under vårt sista event 70 pizzor på mindre än 70 minuter, dvs. mer än en pizza i minuten!

Gensvaret och återkopplingen från våra testpiloter har gett oss förtroendet att dra igång en riktigt verksamhet och nu i september 2021 så registrerades firman Den rullande Trattorian AB.

Vi kommer så smått börja bygga upp vårt koncept i sin fulla form. Hösten och vintern 2021/2022 har ägnats åt att skapa upp förutsättningar för verksamheten framåt genom att bygga vår vedeldade pizzakärra samt utbudet av våra tjänster och vi ser med tillförsikt fram mot att köra vår Trattoria för fullt från våren 2022.
Trattorian är en registrerad livsmedelsanläggning i Kumla kommun. Vi är riskklassade och godkända av miljöenheten för att bedriva ambulerande försäljning och hantering av livsmedel.

Vi sätter stort värde i våra produkter och tillämpar Livsmedelsverkets rekommendationer och krav för hantering av livsmedel, kylhållning och har ett aktivt uppdaterat program för egenkontroll.

Fråga oss gärna på plats om du vill ha mer information om hur vi hanterar våra produkter och arbetar med rutiner om du är nyfiken. Vi är stolta över dem och delger dig dem gärna!